HomeNieuwsVideoDit zijn de beste tips om irritante vliegen uit het huis te...

Dit zijn de beste tips om irritante vliegen uit het huis te houden (video)

Hebben jullie ook zoveel last van vliegen in huis? De warmte zorgt ervoor dat we ramen en deuren openhouden voor goeie luchtcirculatie in huis, maar het geeft die kleine rotbeestjes ook de perfecte gelegenheid om binnen te dringen en je het leven zuur te maken. Wat hebben we dan nodig? Lifehacks!

De eerste tip die online te vinden is, en met voorsprong ook de populairste, is het plaatsen van een muntplantjes. Die houden vliegen en muggen op een afstand. En dan heb je meteen ook verse munt voor in je mojito (jawel, het blijft zomer, he!). Nog een tip: bewaar frisdrank zoveel mogelijk in de koelkast, want als je je blikjes of flessen ergens laat staan, dan werkt dat als een vliegenmagneet.

Tip op TikTok

Eén TikTokster had dan weer de tip om diepvrieszakjes te vullen met enkele koperen muntjes en water en deze op te hangen. Blijkbaar zouden op deze manier de beestjes denken dat er in het huis reeds nesten aanwezig zijn en zouden ze daar uit de buurt van willen blijven. Nog tips? Laat het gerust weten!

Foto: Pexels

@alexandrasolera Keeping flies and bees out of your house #usefull #hacks #lifehacks #summer #helpful #wow #helpfultips #tips #flies #bees #househacks #househack ♬ original sound – Alexandrasolera

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels