HomeNieuwsVideoDame openhartig over haar seksverslaving: "Ik was op zoek naar de snelle...

Dame openhartig over haar seksverslaving: “Ik was op zoek naar de snelle wip” (video)

In een nieuwe aflevering van ‘Spuiten en Slikken’ praat Jurre deze keer met Anouk.

En de jongedame heeft een probleem. Ze is namelijk verslaafd aan seks. Klinkt op papier misschien allemaal wel ‘leuker’ dan de gemiddelde verslaving, maar de gevolgen van een seksverslaving zijn ook zeker niet van de poes min.

Zo vertelt Anouk hoe ze mannen gebruikte om haar honger (tijdelijk) te stillen. “Tinder was voor mij geen datingsite meer, maar ’t was een sekssite geworden”, laat ze weten. “Ik heb geen zin in liefde of iemand die verliefd op mij wordt… Ik was meestal op zoek naar de snelle wip”, laat ze weten.

‘Opvulling zoeken’

Over de oorzaak van haar verslaving is Anouk duidelijk. “Ik denk dat ik een bepaalde opvulling zocht voor een bepaalde leegte die ik nog had van vroeger. Dat waren dan mannen, aandacht, liefde… ’t Ging op den duur niet meer om de seks zelf”, aldus de dame.

“Ik denk dat ik gemiddeld tussen de vier tot vijf dagen per week seks heb. Tot twee keer op een dag”, klinkt het. “Meestal blijft de man die ’s avonds langskwam ook slapen en dan gaat hij ’s ochtends weer weg… Als ik dan ’s avonds weer in de zetel zit, komt de volgende langs”, beschrijft ze.

Verder vertelt Anouk hoe ze probeert te weerstaan aan de drang. Ook vertelt ze hoe ze hulp gezocht heeft voor haar seksverslaving. Kijk maar!

Foto: still

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels