HomeNieuwsLifestyleVrouwen met hoog libido: "Mannen denken dat ze ons willen, maar het...

Vrouwen met hoog libido: “Mannen denken dat ze ons willen, maar het is vaak een vloek”

Stoere kerels willen ongetwijfeld een vrouw met een hoog libido, maar blijkbaar zouden ze daar toch best twee keer over moeten nadenken. Althans, dat is wat enkele dames vertellen toen ze een boekje open deden over hun moeilijk te bevredigen seksleven.

In enkele interviews met auteur Tracey Cox – die boeken schrijft over seks en relaties – vertellen verschillende vrouwen hoe complex het leven soms is wanneer je beschikt over een hoog libido. Laila is 30 en momenteel single: “Mannen zijn door mijn grote seksdrive vaak geïntimideerd. In eerste instantie zijn ze verrast door het feit dat ik zo vaak seks wil, maar het kan soms ook gewoonweg te veel zijn voor hen. Wanneer ik dan stop met het te vragen of initiatief te nemen, dan denken ze dat ik iemand anders heb. Ik kan gewoon niet winnen”, zo vertelt ze.

Grace

Een andere vrouw die in dialoog ging met Tracey Cox was Grace, 46 jaar en ondertussen in een relatie van vier jaar. “Mijn vriendinnen vonden het altijd grappig dat ik zo’n hoog libido heb, maar ik heb me toen ik jong was nooit laten verleiden tot veel one-night stands. Jammer genoeg was ik ook niet goed in het trouw zijn aan mijn partner. Tussen mijn 20 en 40 jaar was het normaal voor mij om met drie mannen tegelijk bezig te zijn. Eén kerel probeerde ik te dumpen. De tweede man zou mijn ‘nieuwe relatie’ worden. En de derde was vooral om te flirten en te spelen.” Vandaag heeft ze de liefde van haar leven gevonden. “We zijn vier jaar samen, de seks is goed, maar het is geen grote focus binnen onze relatie. Het definieert me ook niet.”

Foto: Pexels

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels