HomeNieuwsLifestyle"Dit zijn de beste seksstandjes voor mannen met een klein(er) geslachtsdeel"

“Dit zijn de beste seksstandjes voor mannen met een klein(er) geslachtsdeel”

Onzekerheid over je geslachtsdeel, het is iets waar vele mannen mee te kampen hebben. Voor zij die bezorgd zijn om hun partner te plezieren tussen de lakens zijn enkele seksexperts van ‘Men’s Health’ rond de tafel gaan zitten en hebben ze aan de hand van hun expertise de beste seksstandjes voor mannen met een klein(er) geslachtsdeel vastgelegd.

Doggie style

In Zuid-Afrika lopen ze er minder warm voor hebben we recent begrepen, maar volgens de seksuologen is deze positie “perfect en zorgt hij voor een optimale penetratie”.

The Face Off

In dit geval zit de man neer en klemt de partner de benen rond en bovenop hem. Ze kijken mekaar aan. “Dit standje is perfect, omdat het hier minder draait om ‘in en uit’-penetratie, maar meer om ‘wiebelen’.”

The Squatting Cowgirl

“Dit standje zorgt voor diepe penetratie en manuele clitorale en G-spot-stimulatie.”

Stand en Deliver

“In deze specifieke positie is het de bedoeling dat de man naast de rand van het bed of de tafel staat terwijl de vrouw op haar rug ligt en haar benen naar haar borst toetrekt.”

The Spork

“Eén van de populairste en meest doeltreffende standjes is ‘The Spork’ en deze raden we heel sterk aan. De vrouw ligt neer op haar rug met één been gestrekt. De man ligt bovenop haar en laat haar ongestrekte been rusten op zijn schouder. Op die manier heb je een soort van hefboomeffect waarbij de man veel ‘dieper’ kan gaan.”

Foto: Pexels

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels