HomeNieuwsLifestyleReceptioniste geeft toe: "Ik heb de ware gevonden, maar ik hou te...

Receptioniste geeft toe: “Ik heb de ware gevonden, maar ik hou te veel van seks om trouw te blijven”

Je bent receptioniste, 38 jaar oud, van Solihull, heet Sarah en je bent dolgelukkig met je partner Steve. Klinkt vrij doorsnee, niet? Alleen heeft Sarah naar eigen zeggen een niet te stillen honger naar andere seksuele partners die ze leert kennen in het hotel waar ze werkt.

De dame liet in een interview meer licht schijnen op haar ongebruikelijke seksleven. “Ik hou van mijn vriend en ik ben er echt van overtuigd dat ik de ware heb gevonden. Maar ik hou ook gewoon van seks. Waarom zou ik dan settelen voor die ene, wanneer nummer twee, drie en vier ook beschikbaar zijn?”, zo vertelt ze.

Gasten

En die twee, drie en vier vindt ze dus terug in de hotelgasten. De eenzamere exemplaren onder hen durven Sarah regelmatig te benaderen met het gekende gevolg. “Het leven is te kort om met dezelfde persoon te zijn 40 of 50 jaar lang. Seks is zoveel spannender wanneer het iemand nieuw is.” Steve zelf zou een oogje dichtknijpen. “Hij ziet overspel niet als een deal breaker en had zelf affaires in het verleden. Zolang die niet serieus zijn, maak ik me geen zorgen”, aldus Sarah.

Foto: Pexels

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels