HomeNieuwsLifestyleSlechte adem? Met deze mondmaskerspray heb je er geen last van

Slechte adem? Met deze mondmaskerspray heb je er geen last van

Nu je regelmatig een mondmasker moet dragen, word je meteen geconfronteerd met je eigen slechte adem. Deze spray frist je masker op, waardoor de zure geur smelt als sneeuw voor de zon.

De uProtect-spray bevat veilige, zuiverende en ontsmettende lavendelalcohol en essentiële oliën van lavendel, kamille, tijm en citroen voor het oppervlakte van je masker. De spray is 100% biologisch en wordt geproduceerd in België.

Hoe gebruik je de spray?

Je verstuift de vloeistof over de buitenkant van je masker, wacht 30 seconden, waarna je je mondmasker meteen kan dragen. In plaats van je eigen adem te ruiken, word je ondergedompeld in een lavendelveld.

uProtect belooft naast een frisse geur ook minder hoofdpijn of ademhalingsmoeilijkheden door het masker. Zo zou de lavendel en kamille je moeten kalmeren. Een masker dragen mag dan wel een stuk aangenamer worden met een kruidige geur, helemaal zen worden we er toch niet van.

De mondmaskerspray kost 19,90 euro en je kan kiezen tussen twee aroma’s: fresh (lavendel, tijm en citroen) of relax (lavendel en kamille).

Het bericht Slechte adem? Met deze mondmaskerspray heb je er geen last van verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels