HomeNieuwsLifestyleSexperten zijn het er unaniem over eens: "Meer seks nodig? Dan moet...

Sexperten zijn het er unaniem over eens: “Meer seks nodig? Dan moet je gewoon DIT doen!”

Als je seksleven een dipje kent en je wil gewoon eens vaker van bil gaan, dan kunnen enkele heel simpele veranderingen in je leven daar wel iets aan doen. Uit een studie blijkt dat je dagelijkse routine thuis een grote factor is voor hogere seksuele activiteit.

Wat dat concreet wil zeggen? Heel eenvoudig: een onderzoek heeft aangetoond dat koppels die het huishoudelijk werk evenredig en gelijk verdelen een beter seksleven hebben. En dat is even logisch als het klinkt. Wanneer slechts één persoon al het harde werk moet doen, van koken tot wassen en schoonmaken, dan zullen de batterijen van hem of haar aan het eind van de dag op zijn. Het is gewoon zo dat je moeilijk opgewonden raakt wanneer je moe bent.

Vrouw

Het is vooral bij vrouwen dat dit een verhoogd niveau aan seksuele activiteit bewerkstelligt. Zo zijn er 299 Australische vrouwen bevraagd geweest van een leeftijd tussen 18 en 39 jaar. Relatiefactoren als gelijkheid hadden een duidelijke invloed op hun seksuele verlangens. Hoe meer gelijkheid, hoe beter en actiever hun seksleven is.

Foto: Unsplash

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels