HomeNieuwsLifestyle"Vrouwen boven de 50 zouden meer seksuele hoogtepunten moeten hebben. Het houdt...

“Vrouwen boven de 50 zouden meer seksuele hoogtepunten moeten hebben. Het houdt hen jong!”

Op 8 augustus was het de Dag van het (Vrouwelijk) Orgasme. Reden genoeg voor therapeute Marisa Peer om het belang van orgasmes bij vrouwen ouder dan 50 jaar onder de aandacht te brengen. “Het houdt hen jong!”, zo geeft ze aan.

Marisa Peer, zelf 63 jaar oud, richtte de ‘Rapid Transformational Therapy’ op, een behandeling die hypnose en hypnotherapie combineert. Ze helpt er tal van Hollywood-bekendheden mee, maar ook royals en sportatleten. Naast die therapie pleit ze ook voor een goed seksleven om op die manier zelfvertrouwen op te krikken. Marisa beweert dat kwalitatieve seks enorm veel voordelen heeft, zéker voor oudere vrouwen.

”Per ongeluk”

Naar eigen zeggen zou ze die voordelen per ongelk hebben ontdekt. Ze was op dat moment vooral bezig met het onderzoeken van onvruchtbaarheid en het was door die research dat ze ontdekte hoe belangrijk en vitaal goede seks is voor mensen van elke leeftijd. “Voor vrouwen zorgen orgasmes voor vele positieve zaken. Het heeft verjongende effecten en werken perfect tegen depressies. Je haalt er op een heel aangename manier enorm veel voordelen uit. Als je een crême op je gezicht smeert 20 minuten lang, dan kan je even goed seks hebben!”, aldus Peer.

Foto: Unsplash

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels