HomeNieuwsLifestylePharrell Williams in de knoop met Trump

Pharrell Williams in de knoop met Trump

Pharrell Williams ligt zwaar in de knoop met Donald Trump. Onderwerp van die discussie is ‘Happy’, de hit van Pharrell. Trump draaide die zonder goedkeuring enkele uren na de dodelijke aanslag in Pittsburgh. 

Slechte timing

Pharrells advocaat Howard King stuurde een brief naar Trump naar aanleiding van het incident. “Op de dag van de massamoord op 11 burgers door een verstoorde ‘nationalist’, speelde u zijn nummer ‘Happy’ voor een mensenmenigte op een politiek evenement in Indiana. Er was helemaal niets om blij van te worden. Zaterdag werd ons land getekend door een tragedie en Pharrell gaf geen toestemming om zijn nummer voor dit doel te gebruiken.”

Niet alleen de aanslag op de synagoge tekende die week het land. Prominente democraten ontvingen via de post ook veertien bommen. Zijn zijn allen fervente tegenstanders van Trump en keurden de massaschietpartij door een ‘blanke nationalist’ af.

Pharrell staat niet alleen

Pharrell Williams is niet de eerste artiest die niet opgezet is met Trumps muziekkeuze. Onder andere Aerosmith, Queen, R.E.M., The Rolling Stones, Adele en Neil Young gingen hem voor. Williams verbiedt Trump dan ook om ‘Happy’ nog tijdens zijn evenementen te gebruiken. Trump ziet zijn keuze aan muziek zo stelselmatig krimpen aangezien zeer weinig artiesten zijn beleid steunen.

Bron: PAPER Magazine

Het bericht Pharrell Williams in de knoop met Trump verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels