HomeNieuwsLifestyleVijf makkelijke recepten voor Halloween

Vijf makkelijke recepten voor Halloween

Halloween is niet langer alleen voor kinderen. Steeds meer volwassenen wagen zich tegenwoordig aan een griezelige verkleedavond. Daar horen uiteraard ook gepaste hapjes en drankjes bij!

1. Zwarte limonade

Zwarte Limonade
Pinterest / instructables

Deze limonade heeft absoluut geen raar smaakje, maar ziet er wel lekker mysterieus uit. Het geheime ingrediënt? Houtskool. Het is ten zeerste af te raden om er zomaar een stuk uit de kachel in te gooien – gebruik liever poeder uit een voedingssupplement.

2. Bloederige hotdogs

Bloederige hotdogs
Pinterest / Andrea Ament Salty Canary

Ook deze hotdogs zijn eigenlijk niet meer dan normale hotdogs in een ander jasje. Door de inkervingen lijkt het net alsof je bloederige vingers tussen je broodje hebt liggen. Smakelijk is het misschien niet, maar het past alleszins bij Halloween!

3. Griezelig gezonde grafzerken

Griezelig gezonde grafzerken
Pinterest / Aimee Wallflower Kitchen

Het mag al eens gezond zijn – het is niet de bedoeling dat je bezoek met een suikerrush naar huis gaat. Deze snack vormt de perfecte afwisseling. Voeg bloemetjes toe voor een bijna lieflijk effect, of ga aan de slag met snoepwormen als je het wat griezeliger wil maken.

4. Spookmeringues

Spookmeringues
Pinterest / Smart School House

Dit recept maak je zo moeilijk of makkelijk als je wil. De meringue kan je kopen in de supermarkt, of je gaat zelf aan de slag met eiwit en suiker. Daarna moet je enkel nog ogen en monden toevoegen. Je spookmeringues zijn klaar!

5. Shotje zombiehersenen

Shotje zombiehersenen
Pinterest / Chrisy | Homemade Hooplah

Als je je gasten helemaal wil verrassen, ga dan voor deze shotjes met zombiehersenen. De substantie van de verschillende ingrediënten zorgt voor een bijna afschuwelijk effect dat sterk lijkt op hersenen. Ook de kleuren passen perfect binnen het thema!

Het bericht Vijf makkelijke recepten voor Halloween verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels