HomeNieuwsLifestyleOp zoek naar een mooi salontafelboek? De Taschen Sales komen er weer...

Op zoek naar een mooi salontafelboek? De Taschen Sales komen er weer aan

De afgelopen maanden hebben we veel meer tijd dan gewoonlijk gehad om te lezen. Boeken die al jarenlang lagen te wachten om gelezen te worden, werden eindelijk verslonden en voor je het weet is je voorraad boeken op. Wil je graag wat nieuwe lectuur inslaan of wil je iemand trakteren op een mooi salontafelboek? Let dan goed op. 

Uitgeverij Taschen staat al lang bekend als een autoriteit op het gebied van kunst- en andere salontafelboeken. Hun uitgaves zijn ware pareltjes met foto’s die zo in een museum zouden kunnen figureren. Uiteraard hangt er aan zo’n boeken ook een pittig prijskaartje.

Showroom en website

Elk jaar organiseert de uitgeverij echter een uitverkoop en dat is het ideale moment om je slag te slaan. Zowat de hele voorraad wordt afgeprijsd en niet zo’n beetje ook. Kortingen beginnen bij -25% en lopen op tot maar liefst -75%. Je vindt bij Taschen zowel architectuurbundels, kookboeken, modenaslagwerken als kunstboeken. Dit jaar kan je van 9 tot en met 12 juli terecht in de showroom op de Grote Zavel 35 in Brussel, maar je kan ook je slag slaan op de website. Tipje: maak alvast een verlanglijstje aan zodat je weet waar je op de dag zelf naar moet zoeken.

Het bericht Op zoek naar een mooi salontafelboek? De Taschen Sales komen er weer aan verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels