HomeNieuwsLifestyleDeze escape game staat in het teken van de trappisten van Chimay

Deze escape game staat in het teken van de trappisten van Chimay

Escape games komen tegenwoordig in alle soorten en maten. Je hebt er in horrorthema, er zijn spellen waarbij je wijn moet drinken en er is er zelfs een in Harry Potter-thema. Aan dat lijstje wordt nu nog een opmerkelijke escape game toegevoegd. In het Waalse Chimay is er namelijk Le Trésor de l’Abbaye, een spel dat draait rond de geheimen van het trappistenbier.

Het Belgische trappistenbier Chimay is al jarenlang een favoriet bij bierliefhebbers. Of je nu kiest voor de rode, witte, blauwe of gouden variant: er is voor ieder wat wils. Wil je je liefde voor het bier graag naar een hoger niveau tillen, rep je dan naar Chimay.

Enigma

Le Trésor de l’Abbaye is een escape game die zich volledig afspeelt in de cachotten van de stad. Samen met je vrienden heb je een uur de tijd om de raadsels op te lossen en uit de gevangenis te ontsnappen. “Dit ontsnappingsspel staat in het teken van enigma’s die bedacht werden rond het brouwproces van de trappistenbieren van Chimay en de geschiedenis die daarmee gepaard gaat. Terwijl de deelnemers opgesloten zijn in de oude cachotten van Chimay, moeten ze blijk geven van een goed observatievermogen en de nodige samenwerking om het geheim van de abdij te ontrafelen en zo de code te kraken en zichzelf te bevrijden”, aldus de website van Le Trésor de l’Abbaye. Trommel dus zo snel mogelijk je bierminnende vrienden op en organiseer een uitje naar Chimay!

Groepen van drie tot vier personen betalen 100 euro, voor vijf deelnemers betaal je 110 euro en een groep van zes betaalt 120 euro voor een uur lang speelplezier. Meer info kan je vinden op de website.

Posted by Le Trésor de l'Abbaye on Wednesday, October 9, 2019

Het bericht Deze escape game staat in het teken van de trappisten van Chimay verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels