HomeNieuwsLifestyleModel met maatje meer poseert topless: "Ik heb mijn innerlijke rust gevonden"...

Model met maatje meer poseert topless: “Ik heb mijn innerlijke rust gevonden” (foto’s)

Isabel Nicholls Nall gaat momenteel het internet rond dankzij een Instagram-post waarin ze topless poseert onder een blakende zon. Haar 270.000 volgers zagen dat het goed was. Het model met een maatje meer pleit al langer voor wat meer lichaamspositiviteit op het wereldwijde web.

Isabel Nicholls Nall droeg niets anders dan een zwart bikinislipje en een handdoek in tulband op haar hoofd. Haar handen over haar borsten om toch de Instagram-richtlijnen enigszins te respecteren, schrijft ze bij de foto: “Mijn prachtige lichaam. Innerlijke rust en vrede met alles wat ik ben en alles wat ik nog zal worden.”

Populair

Bijna 10.000 likes haalde de post en dan weet je dat ze met haar statement een grote groep mensen kan bekoren. “Je doet mijn hart glimlachen”, zo schrijft iemand. “Ongelooflijk, wat een prachtfiguur heb je toch!”, typte een ander. Nog een andere persoon kan waarschijnlijk niet enthousiaster reageren: “Het wordt gewoon niet beter dan DAT!”. Isabel bouwde haar Instagram-pagina uit toen ze nog werkte bij Tui. Vandaag is ze full-time model.

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels