HomeNieuwsLifestyle"Mijn vrouw stopte met lesgeven en verdient nu massa's geld met pikante...

“Mijn vrouw stopte met lesgeven en verdient nu massa’s geld met pikante foto’s en filmpjes” (foto/video)

Stel, je vrouw is leerkracht, maar op een dag stopt ze met lesgeven en gaat ze voluit voor een carrière op OnlyFans. Hoe reageer je daarop als echtgenoot? Wel, in het geval van Nick Tillia, manlief van OnlyFans-ster Courtney Tillia, best goed. “De seks is beter dan ooit en we hebben zelfs trio’s!”, aldus de kerel.

In een interview deed de echtgenoot van Courtney Tillia een boekje open over hun huwelijk. Nick leerde Tillia zo’n 11 jaar geleden kennen. Hij was net gescheiden en zij had gebroken met haar toenmalige verloofde. Beide waren ze leerkracht toen, hij had twee dochters uit een vorig huwelijk. Het duurde niet lang vooraleer ze gingen samenwonen en zelf twee kindjes kregen.

Populair

Tegenwoordig maken ze samen teasende video’s op Instagram en heeft Courtney een succesvolle en lucratieve carrière uitgebouwd op het OnlyFans-platform. Tijdens de lockdown zou ze tussen de 20.000 en 100.000 dollar per maand hebben verdiend. En Nick? Die vindt het allemaal geweldig. “Het hele proces heeft ons dichter bij mekaar gebracht. Ik spendeer veel tijd aan het steunen van mijn partner. Mijn job bestaat eruit dat ze alles heeft wat haar gelukkig maakt”, aldus Nick. Ook op seksueel vlak gaat het het koppel voor de wind: “Courtney is seksueel gewoon opengebloeid. Ze heeft ook ontdekt dat ze biseksueel is, waardoor we nu ook regelmatig trio’s hebben. Geweldig toch?!”

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels