HomeNieuwsLifestyleModel bekent: “Mijn moeder betaalde mijn borstvergroting zodat ik meer video’s kon...

Model bekent: “Mijn moeder betaalde mijn borstvergroting zodat ik meer video’s kon maken op OnlyFans” (foto’s)

We vroegen in onze tijd ook al eens om een centje bij moederlief, voor een strip, videospel of om uit te gaan, maar Sofia Sunshine, een Canadese vrouw, vroeg net wat meer geld aan haar mama om zo een borstvergroting te kunnen bekostigen zodat ze meer content kan maken op OnlyFans.

Sunshine, die in British Columbia in Canada woont, had het zelf niet breed, maar door haar moeder heeft ze naar eigen zeggen weer haar zelfvertrouwen teruggevonden en kan ze rekenen op een stabiel en regelmatig inkomen. Ze maakte in 2017 een profiel aan op OnlyFans en merkte dat vele volgers fan waren van haar grote borsten. Alleen verloor ze op 32-jarige leeftijd veel gewicht en gingen haar borsten van een 32D naar een 32B.

Mama!

En dus kwam moeder Samantha ten tonele, want zij zou haar dochter helpen om een borstvergroting van meer dan 10.000 euro te betalen. Resultaat? Sofia pronkt nu op OnlyFans met een 36E-cup. “Ik heb echt tranen met tuiten geweend van geluk en voel me weer mezelf”, geeft ze aan in een interview. Momenteel verdient ze meer dan 50.000 euro per maand. “Mijn mama is echt trots op me”, besluit ze.

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels