HomeNieuwsLifestyleMama ontdekt door zwangerschap dat ze een tweede ‘kleiner geslachtsdeel’ heeft (foto’s)

Mama ontdekt door zwangerschap dat ze een tweede ‘kleiner geslachtsdeel’ heeft (foto’s)

Een vrouw die te maken kreeg met enorm pijnlijke regels – die haar zelfs deden flauwvallen – schrok zich een bult toen ze besefte dat ze twee vaginale kanalen heeft en twee baarmoederhalsen. Dat ze twee baarmoeders had, daar was ze wel al van bij de geboorte van toen ze 16 jaar oud was.

Pas vele jaren later bleek dat ze dus ook twee vagina’s heeft, toen ze haar eerste kindje kreeg. Ongelooflijk verhaal trouwens, want toen ze puber was, gaven dokters aan dat de kans dat ze ooit kinderen zou krijgen praktisch onbestaande was. Ondertussen is Vic Au-Yeung, zoals de dame heet, trotse mama van drie kinderen.

Regels

Ondertussen heeft de vrouw een reconstructieve operatie aan haar vagina achter de rug en liet ze haar baarmoeder verwijderen, waardoor de verschroeiende pijn verdween. “Nu ik al 11 jaar geen regels meer heb, voel ik me geweldig”, zo vertelt ze. “Ik denk dat ik het bijna als vanzelfsprekend beschouw, maar ik prijs mezelf echt gelukkig. Voor vele vrouwen is het verwijderen van de baarmoeder niet de oplossing om de pijn te doen verdwijnen, dus ik voel me gezegend.”

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels