HomeNieuwsLifestyle“Ik moet mijn gewicht echt benadrukken wanneer ik chat op datingapps, anders...

“Ik moet mijn gewicht echt benadrukken wanneer ik chat op datingapps, anders vinden mannen me een catfish” (video)

Online daten, het blijft een ijkele uitdaging om de partner van je leven te vinden op apps en websites. Op TikTok heeft een vrouw haar verhaal gedeeld over hoe ze haar gewicht echt moet benadrukken wanneer ze in dialoog gaat met mannen. In het verleden is ze al enkele keren bestempeld als een ‘catfish’, een persoon die er niet uitziet als op haar foto’s.

“Dus, wanneer ik een man tegenkom online en met hem praat, dan probeer ik echt heel duidelijk te zijn over hoe mollig ik ben”, vertelt Tina in haar TikTok-filmpje. “Tegenwoordig moet je echt voldoen aan de initiële perceptie die een kerel van je heeft, want anders ben je zogezegd niet authentiek… Het is echt al een vanzelfsprekendheid geworden dat ik dat doe, ik voel me ook verplicht om dat echt te benadukken”, aldus Tina.

Foto’s

“Maar je zal je waarschijnlijk terecht afvragen of hij dat niet gewoon uit foto’s kan afleiden? Nope, blijkbaar zijn foto’s niet genoeg. Je moet het echt benadrukken.” De video op TikTok heeft ondertussen al meer dan 53.000 likes en de commentaren blijven dan ook binnenstromen. Eén persoon zegt: “Meisje, je moet helemaal niets benadrukken. Die kerels kunnen het aanvaarden of gewoon laten. En als ze het laten, dan moet je sowieso al niet achter ze aan zitten.”

Foto: TikTok

@lighthousetinaa Thick Girl thoughts #dating #datingapps #thickgirlproblems #fyp #thickgirltiktok ♬ original sound – Tina

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels