HomeNieuwsLifestyleExperte geeft aan: "Hoelang een vrijpartij zou moeten duren? Wel, het antwoord...

Experte geeft aan: “Hoelang een vrijpartij zou moeten duren? Wel, het antwoord zal je misschien verbazen…” (foto’s)

De ideale vrijpartij, hoelang zou die ongeveer moeten duren? Als je jezelf die vraag al hebt gesteld (of aan je partner) en jullie wisten er niet meteen een antwoord op te formuleren, geen nood! Seksperte Nadia Bodoky heeft het gedeeld met haar 62.000 Instagram-volgers (en de rest van de wereld).

De Australische was naar eigen zeggen zelf voldaan 20 minuten, maar haar partner verklaarde dan weer dat hij nog uren kon doorgaan. Uiteindelijk klokten ze af op anderhalf uur. “Een hele nacht vrijen zou misschien nog wel iets voor mij geweest zijn toen ik in de twintig was, maar nu ik dertigplus ben is de enige fysieke activiteit die ik langdurig kan doen mijn handen verplaatsen van de chipszak naar mijn mond”, aldus Bodoky.

Onderzoek

Om de hele affaire toch vanuit een wetenschappelijk hoek te benaderen, ging Bodoky op onderzoek. Ze stootte op een studie van 1948 door Alfred Kinsey, een seksonderzoeker. Hij zocht uit dat bij 75% van de mannen ze eigenlijk al klaar waren na twee minuten. Een gelijkaardige studie uit 2008 toont aan de gemiddelde vrijpartij zo’n drie tot zeven minuten duurt. “Er bestaat niet zoiets als ‘normaal’ in het geval van seks”, geeft Bodoky mee. “Voor sommigen mag het een hele nacht duren, voor anderen is twee minuten voldoende. Zolang je maar gelukkig bent!”

Foto: Twitter

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels