HomeNieuwsLifestyleMan hoort vreemde geluiden en is aangenaam verrast door wat hij ziet

Man hoort vreemde geluiden en is aangenaam verrast door wat hij ziet

’s Ochtends plots enge, krassende geluiden horen: er zijn betere manieren om wakker gemaakt te worden. Toch was Tim Newton door het dolle heen toen hij zag wat de bizarre klanken veroorzaakte.

Tim Newton woont in Alaska, vlakbij een natuurpark. Zeggen dat de fotograaf het gewend is om af en toe wilde dieren te zien, is dus een understatement. Maar vorige week schrok hij zich een hoedje. De man was wakker geworden omdat hij buiten vreemde, krassende geluiden hoorde.

Hij besloot een kijkje te nemen op zijn terras en zag tot zijn grote verrassing een lynx met zeven kittens zitten. Lynxen zijn doorgaans nogal verlegen dieren die geen contact zoeken met mensen. Toen er plots acht exemplaren op zijn terras zaten, zag Newton zijn kans schoon en ging hij snel zijn fototoestel halen.

177.000 likes

Achteraf postte hij zijn foto’s op zijn Facebookpagina. Blijkbaar vallen zijn kiekjes goed in de smaak, want zijn post is al ruim 177.000 keer geliket. Wie nog meer foto’s van Tim Newton wil bewonderen, kan een kijkje nemen op zijn website.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels