HomeNieuwsLifestyleGespot op de catwalk: crocs 2.0

Gespot op de catwalk: crocs 2.0

Het lijkt wel alsof Balenciaga er zijn missie van gemaakt heeft om bizarre ontwerpen op de markt te brengen. Na de schoenen en broek in één komt het Spaanse modemerk op de proppen met platform crocs.

Crocs mogen dan wel de grootste nachtmerrie van stylist Jani Kazaltzis zijn, toch vinden ze steeds hun weg terug naar de modewereld. Vorig jaar was het ontwerper Christopher Kane die zijn modellen de catwalk op stuurde met het beruchte schoeisel aan de voeten. Dit jaar is het de beurt aan Balenciaga om de rubberen schoenen te omarmen.

Modieus jasje

Het gerenommeerde modemerk pakte uit met de crocs tijdens de Paris Fashion Week. Speciaal voor de gelegenheid werden ze wel in een ‘modieus jasje’ gestoken. Alle crocs waren voorzien van een plateauzool en plastic badges.

A post shared by Crocs Shoes (@crocs) on

Echt elegant zien ze er niet uit, maar we kunnen ons inbeelden dat ze af en toe wel van pas kunnen komen. Denk bijvoorbeeld aan kleine mensen tijdens een festival. Geïnteresseerden moeten nog even geduld uitoefenen, want de crocs worden pas volgend jaar verkocht.

A post shared by Qianbeini (@qianbeini) on

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels