HomeNieuwsLifestyleLondense automaten verdelen gratis kortverhalen

Londense automaten verdelen gratis kortverhalen

Je boek is net uit en je hebt nog een traject van een uur voor de boeg. Je smartphone heeft nog maar 9% batterij over en die houd je liever voor noodgevallen (of om pizza te bestellen). Niets zo vervelend als niets te doen hebben tijdens je dagelijkse pendelrit. In Londen hebben ze daar nu iets op gevonden.

Elke dag een nieuw magazine of boek kopen omdat je het jouwe thuis bent vergeten, kan al snel een dure bedoening worden. Bovendien heb je niet altijd tijd om nog uitgebreid langs de winkel te gaan vooraleer je de trein, bus, tram of metro opstapt. Maar toch is geen pretje om al die tijd niets om handen te hebben. In Londen komen ze daarom nu met automaten waar je als pendelaar gratis kortverhalen kan printen.

Automaten

De automaten bevinden zich in de stations Jubilee Place, Churchill Place en Crossrail Place Roof Garden in Canary Wharf. Je hoeft alleen maar op de knop te komen en er wordt een kortverhaal geprint. Als lezer heb je de keuze uit heel wat verschillende soorten leesvoer, waaronder feel good, klassieke literatuur en thrillers. Onder het aanbod bevindt zich ook een exclusief verhaal van de Britse auteur Anthony Horowitz, ‘Mrs Robinson’. De Short Edition’s Short Story Stations, zoals de automaten heten, komen er nadat de formule eerder al succesvol bleek in Frankrijk en Hong Kong. En het papier is ook nog eens helemaal milieuvriendelijk – leesplezier gegarandeerd dus, ook voor milieuliefhebbers!

Het bericht Londense automaten verdelen gratis kortverhalen verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels