HomeNieuwsLifestyleDeze accessoires geven je bureau een upgrade

Deze accessoires geven je bureau een upgrade

Op een doordeweekse dag spendeer je heel wat uurtjes achter je bureau. Helaas zijn de meeste kantoorruimtes allesbehalve gezellig. En dat heeft niet bepaald een positieve invloed op je humeur en je creativiteit. Gelukkig kan je met enkele leuke accessoires al een heel eind komen.

Kantoorplant

Om je bureau een upgrade te geven, hoef je heus geen immens verbouwingswerken te ondernemen. Dat kan trouwens meestal ook niet. Wil je toch wat persoonlijkheid en vrolijkheid aan je werkplek toevoegen, dan kan je je heil zoeken in enkele leuke accessoires. Nummer een op het lijstje: een kantoorplant (of twee, of drie). Planten zuiveren de lucht – altijd welkom op kantoor – en zijn goed voor je humeur. Afhankelijk van hoeveel plaats je ter beschikking hebt, kan je kiezen voor enkele miniplantjes of een immense Monstera Deliciosa.

Accessoires

Eens je je plant(en) hebt, kan je beginnen aan de rest. Een bureau is vaak grauw, dus het kan zeker geen kwaad om wat kleur toe te voegen. Een mooi schrift, een toffe pennenhouder, bloempotten in alle kleuren van de regenboog… Maak het gerust zo gek als je zelf wil. Houd wel voldoende ruimte over om te werken natuurlijk. Wij gingen op zoek en vonden alvast enkele geweldige bureau-accessoires. Haal die bankkaart maar al boven!

Het bericht Deze accessoires geven je bureau een upgrade verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels