HomeNieuwsLifestyleInfluencer poseert in lingerie en deelt (h)eerlijke foto's: "Bedankt om dit te...

Influencer poseert in lingerie en deelt (h)eerlijke foto’s: “Bedankt om dit te tonen!”

Izzie Rodgers wist ook rond Pasen haar volgers weer te overladen met een heerlijke dosis body positivity.

De influencer, die op Instagram maar liefst 244.000 volgers heeft, pakt steevast uit met posts die een positief zelfbeeld promoten. Dat was ook rond Pasen niet anders. Toen pakte ze namelijk uit met onderstaand fotoalbum. Op geheel eigen wijze wenst ze haar volgers een vrolijk Pasen toe.

Zo zien we de dame in lingerie poseren. “Ik weet dat iemand dit vandaag nodig heeft”, voegt ze toe aan de beelden. En ook op de prentjes staat nog wat tekst. “Paaseitjes eten zal dit niet veranderen (wijst naar buik, red.). Je bent vandaag mooi en je zal morgen en volgende week ook nog mooi zijn. Dus eet gerust wat paaseitjes. Ze zijn te lekker om te laten liggen. Vrolijk Pasen”, klinkt haar boodschap.

“Bedankt om dit te tonen. Het helpt velen!”

Op lovende reacties is het niet lang wachten. “Bedankt om dit te tonen. Het helpt velen”, klinkt het. “Je bent prachtig”, gaat het verder. “Dit is geweldig. Bedankt om dit vandaag te delen”, besluit een laatste fan nog. Hoog tijd dus om zelf eens een kijkje te nemen. En druk op het pijltje naar rechts om meer beelden te zien.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels