Vind ons op

Zita

Lifestyle

‘Infinity-pool’ blijkt mini-zwembadje

Een vakantie boeken blijft altijd een beetje spannend. Waar ga je terechtkomen? Zal je kamer er even mooi uitzien als op de foto’s? De Britse Jenny Kershaw dacht een prachtige infinity-pool geboekt te hebben, maar botste op een zware teleurstelling. 

Tegenwoordig kun je met de juiste lenzen, belichting en filters een beetje hotelkamer nog omtoveren tot een droombestemming. Vooral zwembaden kun je met een goede techniek prachtig op beeld krijgen. Jenny dacht dat er een groot zwembad bij haar hotel in Vietnam op haar lag te wachten. Helaas bleek de werkelijkheid iets minder mooi.

Jacuzzi

“Ons hotelzwembad in Vietnam. Booking.com vs de realiteit”, schrijft Jenny op Twitter. Haar tweet werd inmiddels massaal gedeeld. Door het perspectief waarin de foto genomen is, lijkt het zwembad veel groter dan in het echt. Jenny kon er uiteindelijk wel om lachen, maar was wel teleurgesteld.

Jenny’s tweet werd opgepikt door Booking.com. Zij vroegen haar om foto’s van het zwembad te nemen, zodat ze die op hun website konden aanpassen, meldt The Sun.

Het bericht ‘Infinity-pool’ blijkt mini-zwembadje verscheen eerst op Metro.

Meer in Lifestyle

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top