HomeNieuwsLifestyleH&M en ‘Stranger Things’ organiseren een poolparty

H&M en ‘Stranger Things’ organiseren een poolparty

De serie ‘Stranger Things’ schopte het in korte tijd tot een waar begrip. De onvoorstelbare avonturen van de kinderen uit Hawkins worden gretig door kijkers van over de hele wereld gevolgd. Het was even wachten, maar in de zomer komt er eindelijk een derde seizoen op Netflix. Reden genoeg voor H&M om samen met de serie een poolparty te organiseren.

Het nieuwe seizoen heeft enkele nieuwe locaties voor ons in petto, waaronder de Hawkins Community Pool. Dat zwembad vormde de inspiratie voor een nieuwe capsulecollectie van H&M. Die zal onder andere zwemkleding en enkele andere zomerse kledingstukken bevatten. Enkele daarvan zullen ook in de serie zelf voorbij komen – je kan je dus in dezelfde outfit als de personages hijsen. Uithangbord van de collectie is Dacre Montgomery, die in de serie Billy Hargrove, de stiefbroer van Max, speelt.

Hawkins Community Pool

De collectie is vanaf 23 mei te koop in geselecteerde winkels en online. Wil je jezelf helemaal onderdompelen in de ‘Stranger Things’-sfeer, dan kan je terecht in de flagship store in Antwerpen. Daar komt een replica van de Hawkins Community Pool te staan voor echte fans. Nog maar twee weken wachten!

Het bericht H&M en ‘Stranger Things’ organiseren een poolparty verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels