HomeNieuwsLifestyleDuitser heeft maar liefst 278 piercings in zijn edele delen: “Geen negatieve...

Duitser heeft maar liefst 278 piercings in zijn edele delen: “Geen negatieve impact op seksleven” (foto’s)

Hij is 62 jaar oud en heeft ondertussen meer dan 500 piercings. Het grootste aantal sinds 2010 en daarmee is hij in 2012 dan ook recordhouder geworden en pronkt hij met zijn uiterlijk in de Guinness World Records-lijst. Dat hij daarmee de nodige aandacht trekt, dat vindt Rolf Buchholz niet eens zo erg.

Pittig detail: de Duitser heeft maar liefst 278 piercings in zijn edele delen. Klinkt pijnlijk. Ook heeft hij getatoeëerde oogballen en een (letterlijk) gespleten tong. Oh, en hij werkt als computerwetenschapper. “Sinds ik het record heb, kijken mensen anders naar me, omdat ze me in het boek van Guinness World Records hebben gezien”, zo vertelt de man.

”Veel beter”

“Dus ja, ik ben bekend nu, en mensen vinden mijn lichaamsaanpassingen daardoor veel beter dan voorheen. Voor alle duidelijkheid: ik deed het niet voor het record, maar ik kreeg het wel. Maar alle aanpassingen aan mijn lichaam deed ik voor mezelf. Ik vind die goed, dus ik ging er dan ook gewoon voor.” Naar eigen zeggen zou het ook geen negatieve impact hebben op zijn seksleven. Anders “was hij al lang op zijn stappen teruggekomen”, zo vertelt hij.

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels