HomeNieuwsLifestyleVrouw verbannen door familie nadat ze zichzelf transformeert in “menselijke Barbie” (foto’s)

Vrouw verbannen door familie nadat ze zichzelf transformeert in “menselijke Barbie” (foto’s)

Een model met de klinkende naam Jessy Bunny verklaart in een interview dat haar familie haar “heeft uitgespuwd” nadat ze verschillende plastische ingrepen onderging. Zelf begrijpt ze de redenering van haar familie totaal niet, temeer omdat ze naar eigen zeggen echt wel gelukkig zou zijn.

Jessica is een 21-jarig Instagram-model uit Duitsland dat meer dan 50.000 euro spendeerde aan plastische chirurgie om zichzelf te transformeren tot een menselijke Barbie. Voor haar een droom die werkelijkheid werd, voor haar familie een nachtmerrie. Die laatste bande Jessica volledig. In een interview met een Oostenrijkse krant verduidelijkt ‘Jessy Bunny’: “Ze blokkeerden mijn telefoon…”

”Heel verdrietig”

“Ik ben er enorm verdrietig door, want ik zou niet liever willen dan in contact te blijven met hen, vooral met mijn broer en grootouders. Ik blijf berichtjes sturen, maar krijg tot nog toe geen antwoord…”, zo vertelt ze. “Ik kan maar niet begrijpen waarom ze zich zo gedragen puur om mijn fysieke uiterlijk.” Jessica onderging drie borstvergrotingen, een neuscorrectie en verschillende lipbehandelingen.

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels