HomeNieuwsLifestyleDit zijn de voordelen van een heerlijk potje ochtendseks!

Dit zijn de voordelen van een heerlijk potje ochtendseks!

Het wordt weer wat kouder ’s morgens, de herfst staat voor de deur, en dan kruipen partners al eens dichter tegen mekaar. Wat meteen ook zorgt voor wat extra romantiek tussen de lakens, maar is dat wel goed, zo’n potje ochtendseks? Een volmondig ja!”

Om verschillende redenen trouwens, niet in het minst omdat zowel oestrogeen als testosteron ’s morgens op hun meest optimale peil zitten. En het zijn die hormonen die ervoor zorgen dat het libido van mensen ‘goed’ zitten. Voor een man kan hogere testosteron ook helpen om een langere en straffere erectie te krijgen, wat (meestal) resulteert in een langere vrijpartij.

Stress

Maar goed, zo’n ochtendlijke vrijpartij, heeft dat ook invloed op de rest van de dag? Wel… ja! De voordelen zijn niet gering. Zo zorgt ochtendseks ervoor dat je minder stress hebt de rest van de dag en dat je ‘klaar’ bent om je dag te beginnen. Je hebt ook al wat calorieën verbrand, want zo’n kwartiertje seks hebben kan al voor een redelijk intense workout zorgen. Het helpt ook je gemoed positief te houden en je immuunsysteem te versterken. En alsof dat nog niet genoeg is: het helpt je er jong en fris uit te zien. Dus jullie weten wat jullie te doen staat! Have fun!

Foto: Unsplash

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels