HomeNieuwsLifestyleDeze jonge knaap verdient miljoenen met het uittesten van speelgoed

Deze jonge knaap verdient miljoenen met het uittesten van speelgoed

De 6-jarige Ryan heeft nu al de job van zijn leven gevonden. Met het uittesten van speelgoed, verdient de kleine knaap heel wat geld. Volgens zakenblad Forbes staat staat hij op de achtste plaats in de lijst van de YouTubers die het meest verdienen.

Ryan ToysReview is met tien miljoen abonees bijzonder populair. Zo verdient de jongen een kleine tien miljoen euro per jaar met het posten van video’s. Hierin test hij nieuw speelgoed om daarna zijn advies over het suk te kunnen geven aan andere kinderen.

Video gaat viraal

Ryan kwam zelf op het idee nadat hij heel wat filmpjes had gezien van andere kinderen die online speelgoed uitprobeerden. Zijn ouders Loann en Sean startten een Youtube-account en hoewel zijn pagina traag op gang kwam, ging in 2015 een video viraal. Vanaf toen ging de bal aan het rollen. De mama heeft al een tweede account opgericht en heeft zelfs een cartoon van haar zoon laten ontwerpen. Loann was vroeger lerares wetenschappen, maar stopte met deze job om zich volledig te kunnen focussen op het account.

Achtste rijkste Youtuber ter wereld

Ondertussen staat de knul op de achtste plaats in de lijst van rijkste Youtubers ter wereld. Het geld wordt door zijn moeder beheerd. Zij zet het aan de kant om later de universiteitskosten van Ryan en zijn twee zusjes te kunnen betalen. Momenteel gaan ze nog even door met de video’s, maar wanneer de knaap het beu wordt, stoppen ze ermee.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels