HomeNieuwsLifestyleKoppel valt samen meer dan 170 kilo af

Koppel valt samen meer dan 170 kilo af

Meer sporten en gezonder eten zijn twee typische voorbeelden van goede voornemens. Bij de meeste mensen belanden die redelijk snel in de vuilnisbak, buiten bij het Amerikaanse koppel Lexi en Danny Reed.

Op 1 januari 2016 hakten de tortelduifjes een knoop door: ze moesten en zouden afvallen. Lexi woog op dat moment 220 kilo, haar man 127 kilo. Ze wilden dolgraag hun kleine gezin uitbreiden, maar vreesden dat het overgewicht de kinderwens in de weg zat.

Tot dan toe hadden ze de gewoonte om per dag 8.000 calorieën te verorberen. Het ging dan vooral om fastfood, dat ze het liefst opsmulden in de zetel voor de televisie. Die levensstijl moesten ze dus volledig omgooien.

Zonder plan, operatie of personal trainer

“We hadden niet echt een plan, een operatie zagen we niet zitten en we kregen ook geen hulp van een personal trainer”, schrijft Lexi op Instagram. In de plaats daarvan schrapten ze alle vettige snacks van het menu en kozen ze voor mager vlees en veel groenten. Ondertussen probeerden ze veel water te drinken en gingen ze vijf keer per week naar de fitness.

A post shared by Lexiiii ❤ (@fatgirlfedup) on

Dat harde werken loont, zo blijkt. Ondertussen is de vrouw al 137 kilo kwijt en duidt de weegschaal 83 kilo aan. Samen verloren ze zelfs 178 kilo. Om zichzelf te motiveren en anderen te inspireren richtte de Amerikaanse ook een Instagrampagina op. “We willen dat iedereen beseft dat je met wat moeite, een gezond eetpatroon en voldoende sport je leven kan veranderen. Zelfs de kleinste veranderingen kunnen wonderen verrichten.”

A post shared by Lexiiii ❤ (@fatgirlfedup) on

A post shared by Lexiiii ❤ (@fatgirlfedup) on

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels