HomeNieuwsLifestyleAustraliër won al zeven keer de lotto dankzij wiskundige formule

Australiër won al zeven keer de lotto dankzij wiskundige formule

Een anonieme gelukzak uit Australië mocht afgelopen week al voor de zevende keer zijn lottoprijs gaan ophalen. Het geheim van zijn winst? Een beetje wiskunde en een formule waarbij hij al jaren trouw aan blijft.  

De winnaar won deze keer meer dan 400.000 Australische dollar (omgerekend zo’n 255.000 euro). Het is al de zevende keer dat hij de lotto won. In totaal raapte hij al zo’n 1 miljoen Australische dollar bij elkaar. Volgens hem is het niet zo extreem moeilijk om te winnen. “Ik gebruik een beetje wiskunde en mijn eigen formule. Bovendien zitten sommige cijfers vaker in het spel dan anderen. Om dit allemaal te kunnen bij houden, maak ik een spreadsheet”, aldus de man aan een lokale krant.

Boerderij

De gelukkige man gaat geen extravagante dingen doen met de prijzenpot. Hij wil gewoon zijn boerderij afbetalen en een nieuwe zitmaaier kopen. En misschien in de toekomst een nieuwe auto aanschaffen. Voor wie ook een gokje wil wagen. De winnende nummers waren: 26, 8, 22, 45, 2 en 12. De extra nummers waren 1 en 38.

Het bericht Australiër won al zeven keer de lotto dankzij wiskundige formule verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels