HomeNieuwsEntertainmentZoveel kost het om een deelnemer van Temptation Island te boeken

Zoveel kost het om een deelnemer van Temptation Island te boeken

Organisatoren van feestjes of clubs kunnen voor 475 euro 1,5 tot 2 uur lang een deelnemer van ‘Temptation Island’ boeken. “De vraagprijs is voor elke deelnemer, dezelfde”, klinkt het.

Op 1 febrauri is het zover: dan begint het nieuwe seizoen van Temptation Island. Dat betekent ook dat de deelnemers instant bekend zullen zijn en heel wat aanvragen voor acte de présences zullen krijgen. Dag Allemaal publiceerde daarom de lijst met hoeveel zo’n boeking zou kosten.

Uit de lijst blijkt dat de deelnemers voor 475 euro zo’n 1,5 à 2 uur op je receptie of feestje zullen blijven. Dat is 25 euro meer dan vorig jaar. “Maar de vraagprijs is voor elke deelnemer, ongeacht zijn of haar toekomstige populariteit, dezelfde”, verzekert Gilles Gobin van Star Entertainment.

Je mag niet zomaar iedereen boeken

De prijs geldt per persoon, dus voor een koppel ben je twee keer zoveel kwijt. Bovendien kan je niet zomaar elk koppel boeken. “Bijvoorbeeld omdat ze intussen uit elkaar zijn, of om de spanning erin te houden en het einde van het programma niet te verklappen”, klinkt het bij het bookingkantoor. De populairste deelnemers van het vorige seizoen waren het koppel Herbert en Jolien en de vrijgezellen Pommeline, Parastoo, Ken en Ashley.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels