HomeNieuwsEntertainmentStella Artois strikt Matt Damon voor het goede doel

Stella Artois strikt Matt Damon voor het goede doel

Matt Damon zal de hoofdrol spelen in een reclamefilmpje van Stella Artois dat tijdens de Super Bowl uitgezonden zal worden. Opvallend is dat de advertentie geld wil inzamelen voor een organisatie van Damon die de Derde Wereld aan drinkbaar water wil helpen.

De Super Bowl is niet alleen het meest bekeken sportevenement in de Verenigde Staten, het is ook het mekka voor reclamemakers. Stella Artois is al jaren een vaste adverteerder tijdens de pauze van de wedstrijd, maar komt dit jaar met een opmerkelijke video. Samen met Matt Damon wil het Belgisch biermerk geld inzamelen voor het goede doel.

Water voor iedereen

Het bedrijf zal de dure seconden gebruiken om water.org onder de aandacht te brengen. Dat is een organisatie die mede door Damon werd opgericht en zoveel mogelijk mensen in de Derde Wereld aan drinkbaar water wil helpen. De acteur zal ook zelf de hoofdrol spelen in de reclamespot.

Naast de goede bedoelingen, moet het reclamefilmpje natuurlijk ook nog altijd het imago van Stella Artois in de Verenigde Staten versterken. Bovendien heeft Damon ook een opvallende link met het biermerk. Een van zijn dochters heet namelijk Stella.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels