HomeNieuwsEntertainmentHeidi Van Tielen clasht met zus van Dennis Black Magic

Heidi Van Tielen clasht met zus van Dennis Black Magic

Het zit goed scheef tussen Anastasia Burkas, de zus van Dennis Black Magic, en Qmusic-deejay Heidi Van Tielen. Die laatste had de vrouw “een del” genoemd op de radio, waarop Anastasia woedend reageerde.

“Wie ben jij om te oordelen over iemand die je in je leven nog nooit gezien of gesproken hebt.” Zo heeft Anastasia Burkas uitgehaald naar Heidi Van Tielen, deejay bij Qmusic. Die had tijdens een verslag van de première van ‘Patser’ op de radio de vrouw die ze naast ex-pornoproducent Dennis Black Magic had zien lopen, “een del” genoemd. Die del bleek Anastasia te zijn.

“De ‘slet’ ­(Anastasia had de belediging niet goed verstaan, red.) die achter Dennis Black Magic liep, is z’n zus, die netjes gekleed naar de première was gekomen”, reageerde ze. “Mijn 12-jarige zoon is nu opgezadeld met onbegrip, omdat hij niet weet waarom iemand zijn mama zo noemt. Je bent, hoop ik, verstandig genoeg om te ­beseffen dat dit niet kan”, klinkt het verder nog.

“Del was de dresscode”

Van Tielen probeerde zich alvast te verontschuldigen door te benadrukken dat ze niet ‘slet’, maar ‘del’ had gezegd. “Maar ik zag er zelf ook uit als een del, aldus Heidi. Dat was de dresscode.”

Het is niet de eerste keer dat de deejay iemand op de tenen trapt. Zo had ze eerder al laten vallen dat Leuven achterloopt op Antwerpen. Dat viel in verkeerde aarde bij de Leuvense burgemeester Louis Tobback (sp.a), die reageerde met: “Dat klopt, hier lopen geen militairen rond”.

https://www.instagram.com/p/BeQi–0AgpK/
https://www.instagram.com/p/BdaFzt0gfKz/
https://www.instagram.com/p/BUOynPhgnah/

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels