Vind ons op

Zita

Zoon Ilse Demeulemeester krijgt Bentley voor 17e verjaardag

Entertainment

Zoon Ilse Demeulemeester krijgt Bentley voor 17e verjaardag

Conrad Janssens, de zoon van ex-Miss België Ilse De Meulemeester en “Keizer van de wegwijzer” Glenn Janssens, heeft voor zijn zeventiende verjaardag een luxewagen van Bentley gekregen. “Dank je wel papa voor dit gekke geschenk”, schrijft de jongeman bij een foto op Instagram. “Nu mijn rijbewijs nog halen.”

Nu Conrad zeventien is, kan hij beginnen te studeren voor zijn theoretische examen. Hij zal pas binnen een jaar mogen rijden met zijn Bentley, die voorzien is van de gepersonaliseerde nummerplaat ‘CJ’. De tiener ziet het alvast goed zitten. “Ik beloof dat ik veilig zal rijden”, schrijft hij nog bij de foto.

Helikopterrit

Conrad steekt op Instagram niet onder stoelen of banken dat hij welvarend opgroeit. Zo plaatste hij onlangs nog een foto van zichzelf naast een helikopter op sociale media, met het bijschrift: “Hoe was de klimaatmars voor jullie?” Iets wat hem niet door iedereen in dank werd afgenomen.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

A Father Is A Man Who Expects His Son To Be As Good A Man As He Meant To Be    #father #son #sweden # #fun #family #great #man #happy

Une publication partagée par CONRAD JANSSENS (@conrad.janssens) le

Het bericht Zoon Ilse Demeulemeester krijgt Bentley voor 17e verjaardag verscheen eerst op Metro.

Lees Verder
Advertisement
Dit vind je mss ook leuk...

Meer in Entertainment

To Top