Vind ons op

Zita

Cardi B zegt sorry voor het drogeren en beroven van mannen

Entertainment

Cardi B zegt sorry voor het drogeren en beroven van mannen

Een oude Instagramvideo waarin Cardi B toegaf dat ze vroeger mannen drogeerde en beroofde, is opnieuw viraal gegaan. In een lang bericht op Twitter heeft de rapper zich nu verontschuldigd voor haar daden.

In de 3-jaar oude video, vertelt de ‘Bodak Yellow-zangeres dat ze ooit bezoekers van de stripclub waar ze werkzaam was, deed geloven dat ze ‘meer’ wou, liet hen daarop een hotelkamer regelen waar ze hen drogeerde en er met hun bezittingen vandoor ging. De video dook op, vaak met de ludieke hashtag #survivingCardiB, een verwijzing naar de van misbruik beschuldigide R. Kelly.

“Nooit beweerd perfect te zijn”

Via Twitter heeft de voluptueuze rapster gereageerd op de commotie. “Ik zie op sociale media dat een video die ik drie jaar geleden maakte, opnieuw de ronde doet. Een video waarin ik praatte over dingen die ik in het verleden deed, goed of slecht, waarvan dat ik het gevoel had dat ik ze moest doen om te overleven. Ik heb nooit beweerd dat ik perfect was of van een perfecte wereld kom met een perfect verleden. Ik ben altijd eerlijk geweest over wat er gebeurd is.”

“Ik maak deel uit van een hiphop-cultuur waar je kan praten over waar je vandaan komt en de foute dingen die je moest doen om te raken waar je nu bent. Er zijn rappers die moord, geweld, drugs of overvallen verheerlijken. Misdaden die zij moesten plegen om te overleven. Ik heb wat ik gedaan heb, nooit aangeprezen, ik heb het er nooit over gehad in mijn muziek, want het is niet iets waar ik trots op ben en ik voel de verantwoordelijkheid om dat niet te verheerlijken. Ik heb die keuzes gemaakt omdat ik toen heel weinig opties had. Het kunnen misschien slechte keuzes geweest zijn, maar ik deed wat ik moest doen om te overleven. De mannen waarover ik het had waren mannen met wie ik uitging. Ze waren zich ervan bewust.”

“Beter mens zijn”

Ze geeft aan vooral vooruit te willen. “Ik heb een verleden, dat kan ik niet veranderen. Het enige dat ik nu kan doen, ik een beter mens zijn voor mezelf, mijn familie en mijn toekomst.”

Het bericht Cardi B zegt sorry voor het drogeren en beroven van mannen verscheen eerst op Metro.

Meer in Entertainment

To Top