HomeNieuwsEntertainmentWoedende Tom Cruise pakt filmcrew hard aan: “Als ik je dat nog...

Woedende Tom Cruise pakt filmcrew hard aan: “Als ik je dat nog één keer zie doen, dan vlieg je godverdomme buiten!” (video)

Er is een audio-opname gelekt van een woedende Tom Cruise die de filmcrew van de nieuwe Mission Impossible-film verbaal enorm hard aanpakt. Cruise, ongetwijfeld één van de bekendste en meest bejubelde acteurs ooit, ging door het lint nadat hij zag dat enkele medewerkers de coronamaatregelen niet respecteerden.

De opnames van de nieuwste telg in de Mission Impossible-filmserie zijn volop aan de gang in Groot-Brittannië en zou alweer een huzarenstuk zijn. Dat er achter de schermen ook een strak ‘social distancing’-systeem gevolgd moet worden, dat stond al een hele tijd buiten kijf. Tom Cruise pikte het dan ook niet toen hij zag dat er twee van zijn crewleden op minder dan twee meter van elkaar verwijderd stonden. En dus begon hij aan zijn tirade.

”Verontschuldigingen”


”Wij zijn de gouden standaard momenteel. Ze zijn in Hollywood weer films aan het maken door ons. Omdat ze in ons systeem en in hoe wij de dingen aanpakken geloven. Ik ben elke nacht aan het bellen met studio’s, verzekeringsmaatschappijen en producers. En zij kijken naar ons. Wij creëren duizenden jobs, klootzakken! Ik wil het nooit meer zien. Nooit!”, zo riep hij furieus.

Cruise vervolgde: ”En als ik het je nog één keer zien doen, dan vlieg je godverdomme buiten! Ik hoef jullie verontschuldigingen niet. Je kan ze geven aan de mensen die hun jobs en huizen verliezen omdat onze industrie eraan kapot gaat. Jullie excuses gaan geen voedsel op tafel brengen of hun schoolrekeningen betalen.” De vijftig aanwezige medewerkers stonden er naar verluidt verweesd bij.

Foto: BELGA/AFP

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels