HomeNieuwsEntertainmentWinnie uit ‘Blind Getrouwd’ bevallen van eerste kindje: «Wij zijn al helemaal...

Winnie uit ‘Blind Getrouwd’ bevallen van eerste kindje: «Wij zijn al helemaal verliefd!»

Winnie Bogaerts, die we nog kennen uit het vijfde seizoen van ‘Blind Getrouwd’, is voor het eerst mama geworden. Dat maakt ze bekend op Instagram.

Heuglijk nieuws voor Winnie Bogaerts (31) en Jonah Hulselmans (33)! Afgelopen donderdag zijn ze de trotse ouders geworden van een dochtertje dat luistert naar de naam Lily Hulselmans. «Op 22 september 2022 werd onze pracht van een dochter geboren met een geplande keizersnede. Wij zijn al helemaal verliefd en genieten volop van onze roze wolkjes», glundert Winnie op Instagram.

Lastige zwangerschap

De afgelopen maanden deelde Winnie op Instagram regelmatig een update over haar zwangerschap, die behoorlijk pittig was. Haar volgers feliciteren haar massaal met het fantastische nieuws. «Ooh, prachtig! En wat een mooie naam!», «Gefeliciteerd met dat kleine wondertje. Geniet van jullie gezin», en «Dikke proficiat, lieverds», wordt er onder meer gereageerd.

Instagram Ci5SxhrtcJb


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/winnie-uit-blind-getrouwd-bevallen-van-eerste-kindje-wij-zijn-al-helemaal-verliefd

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels