HomeNieuwsEntertainmentGwyneth Paltrow viert 50ste verjaardag met bikinifoto: «Ik accepteer mijn lossere huid...

Gwyneth Paltrow viert 50ste verjaardag met bikinifoto: «Ik accepteer mijn lossere huid en rimpels»

De Amerikaanse actrice Gwyneth Paltrow mag volgende week 50 kaarsjes uitblazen en schreef naar aanleiding daarvan een pakkende tekst. Ze krijgt heel wat bewondering van haar volgers.

Op 27 september wordt Gwyneth Paltrow 50 jaar. Een halve eeuw is een mijlpaal in een mensenleven, dus pende ze haar gedachten daarover neer, naast een leuke foto waarop ze in bikini poseert.

Drang naar perfectie loslaten

Zo schrijft de actrice, die bekend is van films zoals ‘Shakespeare in Love’, ‘The Talented Mr. Ripley’, en ‘Avengers: Endgame’, dat ze niet langer streeft naar perfectie. «Mijn lichaam is minder tijdloos. Een verzameling van onregelmatigheden doorheen de tijd: littekens van brandwonden, een vinger die lang geleden een raam brak, de geboorte van een kind. (…) Ik accepteer het. Ik accepteer de markeringen, de lossere huid en de rimpels. Ik accepteer mijn lichaam en ontdoe me van de drang om perfect te zijn, om er perfect uit te zien, om de zwaartekracht, de logica en de menselijkheid te trotseren. Ik accepteer mijn menselijkheid», klinkt het onder meer.

Herkenbaar

Haar volgers steken hun bewondering niet onder stoelen of banken. «Je ziet er zo goed uit! Ik hoop dat ik er op mijn 50ste nog half zo goed uit mag zien», «Je kon het niet beter zeggen. Je woorden zijn erg emotioneel en herkenbaar voor iemand die binnenkort zelf 50 wordt», «Je lijkt het lichaam van een 25-jarige te hebben», en «Zo mooi en aangrijpend. Gelukkige (bijna-) verjaardag», lezen we onder meer in de reacties.

Instagram Ci0a2lLB4d-


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/gwyneth-paltrow-viert-50ste-verjaardag-met-bikinifoto-ik-accepteer-mijn-lossere-huid-en-rimpels

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels