HomeNieuwsEntertainmentWauw! Zwangere Candice Swanepoel deelt naaktfoto

Wauw! Zwangere Candice Swanepoel deelt naaktfoto

Wat een vrouw! De zwangere Candice Swanepoel heeft een naaktfoto van zichzelf gedeeld op Instagram. Het Victoria’s Secret-model toont met volle trots haar natuurlijke schoonheid aan de wereld.

Candice Swanepoel is niet vies van een pikant kiekje. Zo heeft de Zuid-Afrikaanse al meerdere fotoshoots achter de rug waar ze in vol ornaat te bewonderen valt. Nu ze zes maanden zwanger is, straalt het 29-jarige model meer dan ooit. In een foto op Instagram is ze te zien in haar evakostuum.

Swanepoel is in verwachting van haar tweede kind. Samen met haar verloofde Hermann Nicoli heeft ze al een zoontje genaamd Anacã. Het koppel leerde elkaar kennen in Parijs toen Swanepoel 17 was. Sinds 2017 wonen ze samen in New York.

Forbes

Jaarlijks stelt het magazine Forbes een lijst op met de best verdienende modellen ter wereld. De Zuid-Afrikaanse schone staat er in 2017 wegens haar zwangerschap niet tussen, maar in 2016 was ze goed voor een achtste plaats met een jaarinkomen van rond de 5,7 miljoen euro. Sinds 2016 voert Kendall Jenner de lijst aan. Zij vangt per jaar zo’n 17,8 miljoen euro.

Body blossoming  the path between spiritual and the physical …aren’t women amazing?! #6months

Une publication partagée par Candice Swanepoel (@angelcandices) le

Het bericht Wauw! Zwangere Candice Swanepoel deelt naaktfoto verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels