HomeNieuwsEntertainmentHollywood in rep en roer: zwangere Khloé Kardashian het slachtoffer van bedrog

Hollywood in rep en roer: zwangere Khloé Kardashian het slachtoffer van bedrog

De vriend van de Khloé Kardashian, Tristan Thompson, heeft een scheve schaats gereden. Terwijl de hoogzwangere Kardashian in Cleveland wacht tot ze van haar eerste kind moet bevallen, is Thompson in New York in de armen van een knappe vrouw gespot. Dat melden verschillende Amerikaanse entertainmentsites.

Op videobeelden is te zien hoe Thompson en een onbekende vrouw begonnen te kussen in de PH-D Lounge in New York. Later op de avond stapten ze een hotel binnen. Na enkele uren vertrokken ze richting de uitgaansbuurt in Soho. Rond 5:00 kwam het koppel terug aan in hetzelfde hotel. De volgende ochtend verliet de jongedame het logement met dezelfde kleren aan.

De ex van Thompson en de moeder van zijn kind, Jordan Craig, heeft ondertussen een cryptische boodschap gedeeld op Instagram Story. “Wanneer je jezelf respecteert en je respecteert anderen, dan wens je ze geen ongeluk toe”, stond er te lezen in het bijschrift. De basketballer verliet Craig voor Khloé toen ze nog zwanger was van zijn eerste kind.

Cleveland

Thompson was in New York voor een basketbalwedstrijd met zijn ploeg de Cleveland Cavaliers. Terwijl hij de bloemetjes aan het buiten zetten was, zat Kardashian in Cleveland. Er is nog geen reactie gekomen uit het kamp Kardashian. Op sociale media reageren mensen woest op het ontrouw van de NBA-ster. Anderen zijn dan weer niet verbaasd over de sportman zijn gedrag.

Adventure Day! Black sand beach & Quad Biking

Une publication partagée par  ℐℴ ℛđƴ.ℭ (@alleyesonjordyc) le

Het bericht Hollywood in rep en roer: zwangere Khloé Kardashian het slachtoffer van bedrog verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels