HomeNieuwsEntertainmentVlaams model doet boekje open over Hollywood-seksclub: "Wat daar gebeurt, tart alle...

Vlaams model doet boekje open over Hollywood-seksclub: “Wat daar gebeurt, tart alle verbeelding”

Nog steeds volop commotie rond de exclusieve seksclub SNCTM in het Amerikaanse Los Angeles. Daar zouden nog steeds wilde feestjes en orgieën georganiseerd worden, ondanks de opgelegde coronamaatregelen. In september nog gingen er minstens drie evementen door, zo bericht TV-Familie.

Het zou gaan om een erotisch diner met een pak gasten, een feestje met als thema ‘Japanse bondage’ en een halloweenorgie. Het Vlaamse Playboy-model Debby Gommeren werkte ooit in de club. Haar taak bestond eruit de gasten te begroeten en verwelkomen. “Veel van de jongens en meisjes met wie ik samenwerkte, waren ook actief in de pornowereld. Naarmate ik meer verantwoordelijkheid kreeg, kreeg ik meer te zien”, zo vertelt ze.

Hollywood-sterren


Een ‘gewoon’ lid betaalt zo’n 20.000 dollar per jaar aan lidgeld. Voor het meest exclusieve abonnement moet je 1 miljoen dollar neertellen. Niet voor de doorsnee sterveling dus. Zo zouden actrice Gwyneth Paltrow en haar man Brad Falchuk vaste gasten zijn. Ook Leonardo DiCaprio, Angelina Jolie, Connor Cruise en Justin Theroux zouden er regelmatig passeren. Leden uit de hoogste rang hebben toegang tot ‘de kerker’. “Wat daar zoal gebeurt, tart alle verbeelding. Hun avond begint met een diner van een Franse kok. 90% van het klantenbestand is echt beroemd”, liet Gommeren nog weten.

Foto: Instagram Debby Gommeren

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels