HomeNieuwsEntertainmentBart De Wever toont resultaat van hondenaanval op zijn arm (foto)

Bart De Wever toont resultaat van hondenaanval op zijn arm (foto)

N-VA-voorzitter Bart De Wever heeft op Instagram een foto gedeeld van de beet van een politiehond. Hij kreeg voor zijn verjaardag immers een hondentraining cadeau. “Amai, zo’n hond kan bijten”, was zijn reactie achteraf.

Maandag mocht Bart De Wever 50 kaarsjes uitblazen. Voor die gelegenheid mocht de burgemeester van Antwerpen een hondentraining van de politie bijwonen om te ontdekken hoe een hondenaanval in z’n werk gaat. “De politie had een leuke attentie voorzien. En amai, zo’n hond kan bijten”, klonk het eerder op Instagram.

Souvenir

Hoewel hij uiteraard een beschermingspak droeg, was het resultaat van de hondenbeet achteraf toch nog zichtbaar. Hij plaatste er een foto van op Instagram. “Een voorbijgaand souvenir aan de tandjes van Undo en Roy, de viervoeters van de politie”, knipoogt hij.

Serieuze tanden

Heel wat mensen reageerden op het kiekje. “Valt nog goed mee”, “Wat als je geen beschermend pak droeg?” en “Je leek me niet erg op je gemak bij de aanval, hé? Serieuze tandjes had dat beest precies wel”, klinkt het onder meer.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bart De Wever (@bartdewever1)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bart De Wever (@bartdewever1)

Het bericht Bart De Wever toont resultaat van hondenaanval op zijn arm (foto) verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels