HomeNieuwsEntertainmentVijf nieuwe namen voor bijna uitverkocht Pukkelpop: «De hotste producer van de...

Vijf nieuwe namen voor bijna uitverkocht Pukkelpop: «De hotste producer van de lage landen»

Het festival uit Kiewit pakt uit met vijf nieuwe artiesten op de affiche die de laatste twijfelaars over de streep moeten trekken. Twee van de nieuwkomers zijn DJ Fresh en $hirak.

De Britse drum ’n bass-legende DJ Fresh vult de line-up aan op vrijdag 18 augustus. Je kent hem van zijn hit met Rita Ora, ‘Hot Right Now’. Op vrijdag kan je ook naar EMJIE, een Brusselse dj en producer, geïnspireerd door kunst, design en andere multiculturele disciplines.

Hitmaker

Eén van de grootste hitmakers van de lage landen van de afgelopen tien jaar is de producer $hirak. De man die regelmatig samenwerkt met rappers Lil’ Kleine, Boef, Ronnie Flex en veel meer, komt de donderdagaffiche verder opfleuren.

Speciale installatie

Festivalgangers met een combi of een vrijdagticket kunnen op donderdag ook naar KRANKk; het opmerkelijke collectief van producers en muzikanten, bestaande uit Thomas Geysen op drums, Aram Abgaryan op keys en Willem Heylen op gitaar. Ze hebben een jaar lang gewerkt aan hun nieuwe Pukkelpopperformance. Nieuw want vorig jaar was het KRANKk-trio ook al van de partij in de Booth.

Op donderdag 17 augustus staan ze er opnieuw en gaan ze nog een stapje verder met een mix van elektronische dance & drum ’n bass die speciaal is ontworpen voor immersieve installaties. Hun energieke set gaat letterlijk en figuurlijk alle richtingen uit met klanken die je volledig onderdompelen in een meeslepende totaalbeleving van licht en geluid.

Zwoel

Op zaterdag wordt het lekker zwoel dansen op Pongo. De stem van zangeres Engracia Domingos da Silva herken je vast van de monsterhit Kalemba (Wegue Wegue) van Buraka Som Sistema. Deze Angolese kuduro-ster verwacht je zonder pardon op de dansvloer.

De ticketverkoop nadert zijn einde, dus wees er snel bij als je deze artiesten aan het werk wilt zien.

Alles wat je echt wilt weten op  Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/whats/vijf-nieuwe-namen-voor-bijna-uitverkocht-pukkelpop-de-hotste-producer-van-de-lage-landen

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels