HomeNieuwsEntertainmentValerie De Booser geniet languit van de zon en deelt selfies: "Hoe...

Valerie De Booser geniet languit van de zon en deelt selfies: “Hoe knap kan je zijn?!” (foto’s)

Bij mooi weer heb je twee soorten mensen: je hebt er die koste wat het kost de zon willen vermijden en je hebt er anderen die maar wat graag van het schitterend weertje willen genieten.

Valerie De Booser behoort duidelijk tot die tweede groep. Dat bewijst ze nu op Instagram, waar ze het met haar meer dan 140.000 volgers verre van slecht doet. Geregeld pakt ze ginds dan ook uit met gloednieuwe beelden uit haar dagelijkse leven. Dat was recent niet anders, toen ze onderstaand fotoalbum op haar pagina plaatste.

We krijgen twee selfies voorgeschoteld waarop duidelijk te zien is hoe Valerie De Booser languit geniet van de zon. “Vamos a la playa ☀️”, voegt ze zelf kort toe. En haar fans? Die staan meer dan klaar om positieve commentaren te geven.

“Hoe knap kan je zijn?!”

In een mum van tijd stromen de lovende reacties binnen. “Hoe knap kan je zijn?”, klinkt het. “Schoonheid”, gaat het verder. “Goed insmeren, hé”, waarschuwt een laatste volger nog. Hoog tijd dus om zelf eens een kijkje te nemen. En druk op het pijltje naar rechts om de tweede selfie van Valerie De Booser te zien.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels