HomeNieuwsEntertainment‘Thuis’ komt met de podcast ‘Ik, Karin’ op de proppen

‘Thuis’ komt met de podcast ‘Ik, Karin’ op de proppen

Voor de vele fans van de soap ‘Thuis’ is er goed nieuws. Vanaf maandag 25 mei kan iedereen de audio-fictiereeks ‘Ik, Karin’ volgen  op Radio 2 en op een.be. Dat kondigde actrice Kadèr Gürbüz, rond wiens personage Karin Baert de reeks draait, zelf aan.

Karin Baert, de advocate, ex van Tom, de moeder van Kobe en volgens velen dé feeks uit ‘Thuis’, liet in het afgelopen seizoen geen goede indruk na. Zo beleefde ze onder meer een slippertje met Dieter, de man van Nancy, en verstoorde ze het huwelijk van haar zoon Kobe.

Hoewel Karin niet bepaald een goede indruk naliet op het einde van het 25ste seizoen van ‘Thuis’, waren er toch heel veel Vlamingen die met haar meeleefden. De kijkers trokken zich Karins tegenslag aan, zo kon de ‘Thuis’-ploeg afleiden uit de vele reacties op sociale media.

“Unieke kijk in de ziel van een straffe vrouw”

“Op dit begrip en medeleven van onze kijkers wilden we dieper ingaan”, verduidelijkt ‘Thuis’-hoofdschrijver Stef Wouters. “We geven in deze audio-fictiereeks een unieke kijk in de ziel van een straffe vrouw – waarom is Karin wie ze is? Dat doen we in een moderne podcast waarbij we in het hoofd kruipen van de personages en de sluier oplichten van Karins leven.”

“De zomer wat draaglijk maken”

“Ik vind het super dat ik via deze audio-fictie weer in de huid kan kruipen van Karin, want ik heb haar de voorbije weken serieus gemist!”, vertelt Gürbüz dan weer. “Hopelijk vinden de kijkers het fijn dat ze via ‘Ik, Karin’ toch van ‘Thuis’ kunnen blijven genieten nu het 25ste seizoen jammer genoeg vroeger moest stoppen. We hopen dat we zo het wachten tot na de zomer toch wat draaglijker kunnen maken.”

De audio-fictie ‘Ik, Karin’ hoor je vanaf 25 mei elke weekdag bij ‘De Madammen’ op Radio 2 en vind je meteen daarna in de Radio 2-app.

Het bericht ‘Thuis’ komt met de podcast ‘Ik, Karin’ op de proppen verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels