HomeNieuwsEntertainmentThe Weeknd wil weer op een goed blaadje staan bij ex Bella...

The Weeknd wil weer op een goed blaadje staan bij ex Bella Hadid

Het ziet er naar uit dat The Weeknd de draad weer wil oppakken, wat betreft zijn relatie met Bella Hadid. Dat meldt entertainmentsite HollywoodLife.

Wie het liefdesleven van Hollywoodsterren volgt, heeft soms het gevoel dat die naar een sappige soap aan het kijken is. Dat is toch zeker het geval bij de vierhoeksrelatie tussen Selena Gomez, The Weeknd, Justin Bieber en Bella Hadid.

Vorige maand raakte bekend dat die eerste twee een punt hadden gezet achter hun relatie. Ondertussen lijkt het er sterk op dat de ‘Bad Liar’-zangeres terug in de armen is gevallen van haar ex Justin Bieber. Om het verhaal compleet te maken, pakt entertainmentsite HollywoodLife uit met het nieuwtje dat Abel, zoals The Weeknd echt heet, weer contact zoekt met zijn vorige vlam Bella.

Terug vrienden?

Volgens een bron wil de zanger sinds de breuk een vriendschap opbouwen met het model. “The Weeknd probeert het weer goed te maken met Bella”, vertelt een anonieme bron. “Hij wil niet per se met haar daten, maar focust zich op hun vriendschap. Hij vraagt zelfs aan gemeenschappelijke vrienden om een goed woordje te doen voor hem.”

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels