HomeNieuwsEntertainmentKevin Spacey weggeknipt uit alle scenes van nieuwe film

Kevin Spacey weggeknipt uit alle scenes van nieuwe film

Binnen zes weken verschijnt ‘All the Money in the World’ in de Amerikaanse cinemazalen. Normaal gezien zou Kevin Spacey een rol spelen in die prent, maar op het laatste nippertje wordt de in opspraak gekomen acteur vervangen door Christopher Plummer. Dat heeft regisseur Ridley Scott beslist, zo meldt Deadline.

Cast, crew en Sony Pictures hebben zich unaniem uitgesproken voor de beslissing om Spacey te vervangen. Om de film toch nog op 22 december in de zalen te krijgen, wordt er snel weer gedraaid. In België zou de film nog voor het eind van de jaar in de zalen moeten komen.

De afgelopen weken kwamen er alsmaar meer verhalen naar boven waarin Spacey beschuldigd wordt van seksueel misbruik. Gisteren nog kwam de vroegere Amerikaanse nieuwslezeres Heather Unruh met het verhaal dat haar zoon door Spacey werd misbruikt.

Film over een spectaculaire ontvoering

De nieuwe Ridley Scott gaat over de spectaculaire ontvoering van John Paul Getty III, de rijke erfgenaam van een oliefamilie. In 1973 werd hij vijf maanden lang gegijzeld. Zijn grootvader, die dus gespeeld zou worden door Spacey, weigerde aanvankelijk het losgeld te betalen. Spacey had wel een centrale rol in de film, maar werkte slechts een tiental dagen op de set. De hoofdrollen zijn eigenlijk voor Michelle Williams, die de moeder van de ontvoerde jongen speelt, en Mark Wahlberg, als adviseur van Getty.

Eerder verloor de film een prestigieuze vertoning op AFI Fest, het filmfestival van het American Film Insititute.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels