HomeNieuwsEntertainment‘The Voice’-winnares Luka is de nieuwe zangeres van Hooverphonic

‘The Voice’-winnares Luka is de nieuwe zangeres van Hooverphonic

Hooverphonic heeft aangekondigd dat ‘The Voice’-winnares Luka de nieuwe zangeres van de groep wordt. De groep maakte het nieuws bekend bij Q-music. 

De 17-jarige Luka Cruysberghs wordt zo de zesde zangeres bij Hooverphonic. Bassist en ‘The Voice’-coach Alex Callier maakte het nieuws bekend op radiozender Q-Music. De kersverse zangeres mocht ook meteen hun nieuw nummer ‘Romantic’ spelen.

Op 28 december treedt Hooverphonic samen met de nieuwe zangeres op in de Antwerpse Lotto Arena. Er zullen tijdens de gloednieuwe live-show niet alleen oude nummers gespeeld worden, maar ook nieuw werk gebracht worden. De ticketverkoop start vrijdag 20 april om 10 uur. Voor het debuutoptreden van Luka, speelt de band nog in de VS en Londen.

The Voice

Vlaanderen maakte kennis met Luka door haar deelname aan ‘The Voice van Vlaanderen’. Haar cover van ‘Sweet Dreams’ van Marilyn Manson was meteen een schot in de roos. Als een van de jongste kandidaten om ooit mee te doen, amper 16 toen, wist ze het publiek meteen in te palmen. Ze zou later de wedstrijd ook winnen. Genoeg reden voor Alex Callier, die haar coach was tijdens het programma, om haar de nieuwe zangeres van Hooverphonic te maken.

Het bericht ‘The Voice’-winnares Luka is de nieuwe zangeres van Hooverphonic verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels