HomeNieuwsEntertainmentNederlandse modeontwerper gaat viraal met vaginabroek

Nederlandse modeontwerper gaat viraal met vaginabroek

Toen modeontwerper Duran Lantink de vraag kreeg om een outfit te ontwerpen voor de Amerikaanse zangeres Janelle Monáe keek hij niet zo vreemd op. Uiteindelijk werd zijn creatie, een vaginabroek, al 3 miljoen keer bekeken op Youtube. 

De videoclip ‘Pynk’ van Janelle Monáe en Grimes is een ode aan het vrouwelijke geslachtsorgaan. Alles is roos en de verwijzingen naar vagina’s vliegen om de oren. Enkele opvallende details zijn een vinger die door het gat een donut wordt gestoken en suggestief dansen in vaginabroeken. Dit opvallende kledingstuk kwam tot leven dankzij de Nederlandse regisseur Emma Westenberg en modeontwerper Duran Lantink.

Girlpower

Lantink had slechts drie dagen de tijd om voor Janelle en haar danseressen de broeken te ontwerpen. Daarna was het richting de bloedhete woestijn van Los Angeles. Gelukkig voor hem was het ontwerp een schot in de roos. “Ze had mijn creatie nog nooit eerder gezien, dus dat was een spannend moment. Gelukkig was ze erg enthousiast”, aldus de Nederlandse modeontwerper in een interview met NRC. Ook modemagazines zoals Vanity Fair en Vogue waren. Monáe plant binnenkort een wereldtournee, dus met een beetje geluk kan je die opvallende vaginabroek ook met eigen ogen aanschouwen. Girlpower!

Het bericht Nederlandse modeontwerper gaat viraal met vaginabroek verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels